メニュー
Menu
Les Suggestions
Vous trouverez des entrées et des plats élaborés à base de produit frais et de saison sur l’ardoise.
Les Spécialités
Tartichèvre, salade
Potatoes, bacons, onions fried, goat cheese
Savoyard’s pasta with cooking leeks
Rib roast beef, (2 pers)
Roasted potatoes with cheese and bacon
Croûte Savoyarde
Roasted bread with cured ham and cheese
Croziflette, salade
Savoyard’s pasta, bacons, oinion fried, reblochon cheese
Tartiflette, salade
Potatoes, bacons, onions fried, reblochon cheese
Sur réservation pour 2 personnes
Pour accompagner ou patienter
Selection of pork meat
Country Plate
pork meat and cheese
Les Fondues et Raclette
Min 2 pers
Les fromages sont affinés en cave par un fromager
Puis ils sont râpés au restaurant.
Price per person
Fondue Aigle Blanc
Cheese fondue with tomatoes, mushrooms, bacons
Cheese fondue with cep mushrooms
Raclette cheese, aired meat and potatoes
Cheese fondue
Extra aired meat
Green salad
Menu Enfant
Tartiflette, Tartichèvre, Croziflette
Burger our house chicken nuggets with fried potatoes or vegetable
Dessert : 1 scoop ice cream, chocolate cake or crumble
Les Fromages
Assiette de fromages affinés
Faisselle aux fruits rouges
Faisselle nature 100g
Les Glaces
Nous faisons des sorbets maison et les parfums varient.
Vanille, Chocolat, Caramel, Café, Chartreuse,
Citron, Framboise
Craquante
Vanilla et caramel, almond, caramel sauce et whipped cream
Aigle Blanc
Chocolate et vanille, chocolate sauce, biscuits et whipped cream
Framboise Melba
Vanilla et raspberry, red fruit et whipped cream
3 scoop
Glace 2 boules et alcool
Chocolat Liégeois
Café Liégeois
Dame Blanche
Extra whipped cream
2 scoop
1 scoop
Les Pâtisseries
Comme pour le reste, elles sont également faites maison et varient selon les humeurs de la chef.